Onderhoud CV-installatie

Door veelvuldig gebruik van de CV-installatie onstaat er vuil in het systeem. Dit verlaagt het rendement en zorgt ervoor dat ketelonderdelen harder slijten. Om uw CV-installatie in optimale conditie te houden, is jaarlijks onderhoud nodig. Onderhoud verlengt de levensduur van de installatie en voorkomt storingen en dure reparaties. Daarnaast bespaart u op de stookkosten, doordat een schone installatie energiezuiniger is. Na het onderhoud kunt u weer een jaarlang veilig stoken!

Bij een onderhoudscontract nemen wij jaarlijks contact met u op om dit onderhoud in te plannen. Indien u geen onderhoudscontract wenst, betaalt u voor eenmalig onderhoud aan uw CV-ketel € 129,- incl. BTW en excl. materiaal.

Wat wordt er gedaan tijdens een onderhoudsbeurt aan uw CV-ketel?

  1. Inventariseren of er bijzonderheden aan de installatie zijn geweest in het afgelopen jaar. Moet er vaker bijgevuld worden of valt de installatie wel eens op storing?
  2. Visuele controle van de CV-installatie, gasaansluiting, opstellingsruimte en de rookgasafvoer.
  3. Het reinigen van de warmtewisselaar en sifon en het vervangen van versleten onderdelen.
  4. Indien nodig wordt de installatie bijgevuld of ontlucht.
  5. Uitvoeren van een rookgasanalyse om uw CV- toestel zo af  te kunnen stellen dat deze met een zo hoog mogelijk rendement werkt.
  6. Bespreken van de bevindingen met de klant.

Maak direct een afspraak voor onderhoud

Bel 013 822 77 63 of vul hieronder uw gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.