Onderhoud CV-installatie

Door veelvuldig gebruik van de CV-installatie onstaat er vuil dat het rendement verlaagd en waardoor de ketelonderdelen harder slijten. Om uw CV-installatie in optimale conditie te houden, is jaarlijks onderhoud nodig. Het verlengt de levensduur van de installatie en voorkomt storingen en dure reparaties. Daarnaast bespaart u op de stookkosten, doordat een schone installatie energiezuiniger is. Bij regelmatig onderhoud is uw installatie ook veiliger.

Voor een jaarlijkse onderhoudscontract betaalt u € 70,- incl. BTW en excl. materiaal. Wij nemen jaarlijks contact met u op om dit onderhoud in te plannen. Indien u geen onderhoudscontract wenst, betaalt u voor eenmaling onderhoud aan uw CV-ketel € 99,- incl. BTW en excl materiaal.

Wat wordt er gedaan tijdens het jaarlijkse onderhoud?

  1. Inventariseren of er bijzonderheden aan de installatie zijn geweest in het afgelopen jaar. (Of er bijvoorbeeld vaker moet worden bijgevuld en of de installatie wel eens op storing valt.)
  2. Visuele controle van de CV-installatie, gasaansluiting, opstellingsruimte en de rookgasafvoer.
  3. Onderhoud: het reinigen van de warmtewisselaar en sifon en het vervangen van versleten onderdelen.
  4. Indien nodig wordt de installatie bijgevuld of ontlucht.
  5. Uitvoeren van een rookgasanalyse om uw CV- toestel zo af  te kunnen stellen dat deze met een zo hoog mogelijk rendement werkt.
  6. Bespreken van de bevindingen met de klant.

 

Maak direct een afspraak voor onderhoud

Bel 013 822 77 63 of vul hieronder uw gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.